Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Topkwaliteit    
         
         
         
   

Wij leveren elke vloer af na controle met het kwaliteitscontrolesysteem FSC 2000 Print. Deze stroefheidsmeting vind voor en na de behandeling plaats om het effect van de behandeling te meten. Elke vloer wordt pas afgeleverd zodra de antislip behandeling de vooraf gestelde stroefheidsnorm behaald.  

Door deze structuur zal bij een ingestrooide coating of stroeve antislip tegel vuil zich eerder vast hechten. Deze antislip oplossingen zullen het schoonmaken bemoeilijken en de stroefheid uiteindelijk verminderen.

Vloeren behandelt door Slidex zijn makkelijk in onderhoud door de microscopisch kleine inwerking in het oppervlak van de vloer. Deze zorgt ervoor dat nattigheid onder de voeten weg kan en voorkomt dat een waterfilm (aquaplaning) gladheid veroorzaakt. Omdat er juist geen structuur op de ondergrond wordt aangebracht heeft vuil meer moeite om aan uw vloer te hechten.  

 

Wij zullen u altijd van een schoonmaak advies voorzien en niet verplichten tot afname van specialreinigers. Regulier verkrijgbare neutrale allesreinigers zijn afdoende om de stroefheid te waarborgen.

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support