Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Onzichtbare duurzame behandeling    
         
         
         
   

Een Slidex Antislip behandeling is een onzichtbare behandeling waardoor uw vloer na behandeling er als origineel uitziet. Vloeistoffen en reactiestoffen laten een etsende werking plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak. Ondanks de aangebrachte stroefheid doet de speciale behandeling geen afbreuk aan het uiterlijk van uw vloer. 

Antislipbehandeling Slidex

Duurzaam
Onze antislip behandelingen worden gekenmerkt door duurzaamheid. Na ruim 10 jaar ervaring durven we te stellen dat de behandeling van badkamervloeren éénmalig is. Bedrijfsvloeren behouden de antislip werking met een verwachte levensduur van minstens 7 jaar en overtreffen hiermee ruimschoots de afgegeven garantietermijn.

 

Garantie 
Door de kwaliteit van het antislip systeem wordt er een garantietermijn van 3 tot 6 jaar afgegeven waarin het antislipeffect wordt gegarandeerd. Deze garantie is afhankelijk van de aard van het gebruik en de gebruikersintensiteit van het behandelde vloeroppervlak. Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw vloer.

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support