Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Aanbevolen door deskundigen    
         
         
         
   

Het Slidex antislip systeem wordt ondersteund door aanbevelingen van diverse instanties. Vloeren dienen veilig en comfortabel te zijn voor de mensen die hier overheen lopen, dit geldt helemaal voor bedrijfsvloeren. De meeste ongelukken worden veroorzaakt door vloeren die te glad, te stroef, nat / vet zijn of abrupte verschillen in ruwheid heeft. Er zijn dus heel wat factoren om rekening mee te houden om de veiligheid van vloeren te bewaken zowel thuis als op de zaak.

De Arbodienst ondersteund werkgevers onder andere bij het inventariseren van risico’s op de werkvloer. De Arbo vereist dat de werkvloer goed begaanbaar moet zijn om veilig te kunnen werken.  Dit houdt in dat een vloer geen oneffenheden en hellingen heeft, stabiel is en stroef.  

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, in het Nederlands ook wel gevarenanalyse en kritische controlepunten.  Het is een methode welke bedrijven helpt de veiligheid van hun voedingsproducten te vergroten. Het is een preventief systeem waar eventuele risico’s in de verschillende processen worden opgespoord om ze beheersbaar te kunnen maken. Zo wordt de veiligheid van de geproduceerde producten verhoogd. 

TNO is een Nederlandse organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek en is een onderzoeksinstituut welke zichzelf tot doelstelling heeft gemaakt wetenschappelijke kennis in de praktijk toe te passen. TUV is een organisatie welke de veiligheid, prestatie en kwaliteit van technisch materiaal, kapitaalgoederen, duurzame goederen en consumentenproducten controleert en certificeert. 

De Wet maatschappelijke ondersteuning is per januari 2007 ingevoerd en vormt de basis voor het stelsel van Zorg en Welzijn. Deze wet bevat onder andere een compensatieplicht vanuit de gemeente welke inhoudt dat iemand die beperkingen ondervindt gecompenseerd moet worden door middel van het aanbieden van voorzieningen. Deze voorzieningen hebben ook betrekking op woningaanpassingen, vervoersvoorzieningen en rolstoelen.

Als vervolg op bovenstaande wordt Slidex ook aanbevolen door het project ‘Opplussen’ van Regio Rivierenland. Dit project omvat het aanbrengen van kleine aanpassingen in de woning om zelfstandigheid van bewoners te kunnen verlengen. Dit omvat onder andere het antislip maken van vloeren, verwijderen van drempels en aanbrengen van extra trapleuning om het comfort en de veiligheid te vergroten.  

 

Het antislipsysteem van Slidex voldoet aan de gestelde eisen en wordt daarom ook aanbevolen door:

ARBO-Veiligheidsdeskundigen
-  HACCP Hygiëne inspecteurs
-  TNO en TUV
-  Wet maatschappelijke
-  ondersteuning (WMO)
-  Onze tevreden opdrachtgevers

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support