Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Antislip vloeren    
         
         
         
   

Uw vloer antislip maken? Dan bent u bij Slidex aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het antislip maken van vloeren of deze nu zakelijk of privé gebruikt worden. Met het antislip maken van vloeren welke glad kunnen worden in natte toestand voorkomt u dat mensen uitglijden. Het Slidex systeem staat bekend als veilige en stroeve antislip vloer en wordt toegepast op verschillende steen- en betonachtige ondergronden. 

Antislipbehandeling Slidex

Antislipvloeren van hoge kwaliteit
De behandelde antislip vloeren van Slidex zijn van hoge kwaliteit. Het stroef maken van gladde vloeren in woningen is vaak een eenmalige behandeling, mits het reinigingsadvies in acht wordt genomen. Bedrijfsvloeren behouden hun anti slip over het algemeen minstens 7 jaar en overtreffen hierdoor ruimschoots de garantietermijn. 

Doordat structuur op de ondergrond ontbreekt kan vuil moeilijker aanhechten en is de vloer eenvoudig te reinigen. Indien nodig verzorgen wij ook dieptereiniging op locatie en wordt uw vloer intensief schoon gemaakt, hierdoor blijft het antislip effect optimaal behouden.

Onzichtbare antislip vloer
De onzichtbare antislip behandeling van Slidex kenmerkt zich doordat deze uitgevoerd kan worden op de huidige ondergrond zonder het uiterlijk van uw vloer aan te tasten. Iets wat altijd wel gebeurt bij andere antislip oplossingen zoals bijvoorbeeld een coating. Doordat de behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactiestoffen, welke een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak is de behandeling alleen maar uit te voeren op steenachtige ondergronden. Zo zult u op het oog nauwelijks iets zien aan uw nieuwe antislipvloer. 

 

Swissdeck

Dealer van Swissdeck


Om uitglijden te voorkomen zijn antisliptegels zeer geschikt. De antisliptegels hebben een vloeistof doorlaatbaar oppervlak en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Zelfs bij meer dan een centimeter water blijven uw voeten droog.
Lees meer over de RibDeck vloertegels van SwissDeck.Wij voorzien u graag van advies

Het vinden van de juiste oplossingen om uw gladde vloer weer stroef te maken is niet makkelijk. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan de medewerkers van Slidex graag voor u klaar met advies. Voor vragen neemt u contact met ons. U kunt ook een proefstuk aanvragen via onze website. Afhankelijk van de toepassing komen wij langs op locatie voor een kleine demonstratie of sturen wij u per post een proefstuk toe.

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support